Våra tjänster

Vi arbetar helst i uppdrag som sträcker sig över en längre tidsperiod. Där vi får chans att på djupet lära känna er och er verksamhet. Det blir i längden både en tids- och kostnadsbesparing för er. Det är alltid lättare att producera marknadsföringsmaterial när man har full inblick i era produkter/tjänster och era målgrupper.

De fyra områden vi arbetar mest med är:

Webbplatser

Vi har designat och producerat webbplatser sedan slutet på 90-talet. Alltifrån standardiserade webbplatser, skräddarsydda webbplatser till e-handelslösningar. Vi utgår från er budget och målsättning och tar fram bästa lösningen. Det finns bra och kompetenta lösningar även för den lilla plånboken.

Trycksaker

Oavsett om ni behöver design av nya visitkort eller ett profilerat tält så hjälper vi er. Genom åren har vi tagit fram rollups, beachflags, tält, kataloger, flyers, affischer m.m. Vi har både designkunskapen och de rätta underleverantörerna.

Marknadsföring på nätet

Att endast lägga ner pengar på att bygga en webbplats är lite som att betala en designer för att rita en annons som aldrig sätts ut i en tidning. De pengarna kan användas till vettigare saker. Vi har lång erfarenhet av SEO/sökmotoroptimering, Google AdWords, e-postmarknadsföring, annonskampanjer för Facebook, Instagram m.m. Låt oss ta ett förutsättningslöst samtal kring hur vi kan få er webbplats att bli välbesökt.

Inhyrd marknadsavdelning

I dagsläget arbetar vi med ett antal kunder där vi sitter hos kunden och arbetar. För många företag är det inte ekonomiskt försvarbart att ha en anställd som arbetar fullt ut med marknadsbitarna. Här kan vi bistå er genom att vi fastställer ett antal timmar i veckan där vi fysiskt kommer ut och sitter hos er och arbetar. Det vi kan hjälpa till med är uppdatering av hemsidandesign av annonser & trycksaker samt marknadsföring i allmänhet.